Veelgestelde vragen

Omdat u hiermee een gezamenlijk, coronaproof eetmoment voor de kerstvakantie mogelijk maakt (traditie). Omdat het u geen enkele moeite kost (gemak). Omdat alle kinderen hetzelfde krijgen (gelijkheid). Omdat u er een gezellige knutselactiviteit bij krijgt (doen). Omdat u er een goed doel mee steunt dat aansluit op de belevingswereld van kinderen (kerstgedachte).

  1. Tel hoeveel boxen u nodig heeft (met én zonder lekkernijen). Bestel deze uiterlijk 3 december. OP=OP.
  2. U krijgt de knabbelboxen tussen 13 en 22 december * gratis geleverd. Kant en klaar op een pallet en 1,5 meter van de deur. De exacte datum en tijd ontvangt u via e-mail.

Alle bestellingen worden gratis bezorgd op werkdagen van 13 t/m 22 december *, tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens het bestelproces kunt u een voorkeur aangeven in welke week u de Kerst Knabbelbox geleverd wilt hebben. Vooraf ontvangt u van ons een e-mail met de exacte bezorgdatum en -tijd. Het gebruik van de Kerst Knabbelboxen kunt u sowieso inplannen op donderdag 23 december of vrijdag 24 december.

Vanwege de grote hoeveelheid Kerst Knabbelboxen die wij moeten afleveren dienen wij dit met onze partners ruim voor de kerstdagen in te plannen. Hierdoor kunt u gegarandeerd op 23 of 24 december uw kerstfeest organiseren, omdat wij kunnen garanderen dat u de Kerst Knabbelboxen tijdig afgeleverd krijgt.

De Kerst Knabbelbox is bij uitstek geschikt als ontbijt of lunch. Uiteraard bent u vrij om er een diner van te maken.

Voor ons is het ondoenlijk om met al deze wensen rekening te houden. Maar we hebben wel een oplossing. Kinderen met speciale voedingsbehoeften mogen zelf eten meenemen. Voor deze kinderen bestelt u een doos zonder de voorverpakte etenswaren
(deze kost € 3,- minder). Zo krijgen zij evengoed die leuke box met knutselopdracht!

De voorverpakte lekkernijen in de Kerst Knabbelbox zijn met zorg geselecteerd. Er is een balans gevonden tussen verantwoord en feestelijk. Gezonde voeding is belangrijk, maar is geen hoofddoel van deze actie. Kerstmis is feest en dan mag je best een beetje snoepen!

Omdat zij de Kerst Knabbelbox zien als een ideale oplossing om ondanks de coronamaatregelen toch een gezellige kerstmaaltijd te organiseren. Ook de veelzijdige opzet met creatieve activiteit en een goed doel spreekt hen aan.​

De Kerst Knabbelbox betreft een landelijke actie. Tezamen met onze partners doneren wij in de maand december een mooi bedrag aan het Prinses Máxima Centrum. Onze partners werken tegen inkoopprijs mee.

Omdat wij de Kerst Knabbelboxen vullen met actuele voorraden en wij als zodanig inkopen, is het niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.