Veelgestelde vragen

Omdat u hiermee een gezamenlijk, coronaproof eetmoment voor de kerstvakantie mogelijk maakt (traditie). Omdat het u geen enkele moeite kost (gemak). Omdat alle kinderen hetzelfde krijgen (gelijkheid). Omdat u er een gezellige knutselactiviteit bij krijgt (doen). Omdat u er een goed doel mee steunt dat aansluit op de belevingswereld van kinderen (kerstgedachte).

  1. Tel hoeveel boxen u nodig heeft (met én zonder lekkernijen). Bestel deze uiterlijk 26 november. OP=OP.
  2. U krijgt de knabbelboxen tussen 1 en 16 december * gratis geleverd. Kant en klaar op een pallet en 1,5 meter van de deur. De exacte datum en tijd ontvangt u via e-mail.

* Let op! Orders die reeds binnen zijn en hebben gekozen voor aflevering in de week van 1 december, zullen als zodanig worden afgeleverd. Omdat wij de bestelperiode hebben verlengt tot en met 26 november, is het helaas voor nieuwe orders niet meer mogelijk om deze af te leveren in de week van 1 december. U kunt alleen kiezen voor de week van 7 of de week van 14 december.

Alle bestellingen worden gratis bezorgd op werkdagen van 1 t/m 16 december *, tussen 8.00 en 18.00 uur. Vooraf ontvangt u van ons een e-mail met de exacte bezorgdatum en -tijd. Het gebruik van de Kerst Knabbelboxen kunt u sowieso inplannen op donderdag 17 of vrijdag 18 december.

* Let op! Orders die reeds binnen zijn en hebben gekozen voor aflevering in de week van 1 december, zullen als zodanig worden afgeleverd. Omdat wij de bestelperiode hebben verlengt tot en met 26 november, is het helaas voor nieuwe orders niet meer mogelijk om deze af te leveren in de week van 1 december. U kunt alleen kiezen voor de week van 7 of de week van 14 december.

Vanwege de grote hoeveelheid Kerst Knabbelboxen die wij moeten afleveren dienen wij dit met onze partners ruim voor de kerstdagen in te plannen. Hierdoor kunt u gegarandeerd op 17 of 18 december uw kerstfeest organiseren, omdat wij kunnen garanderen dat u de Kerst Knabbelboxen tijdig afgeleverd krijgt.

De Kerst Knabbelbox is bij uitstek geschikt als ontbijt of lunch. Uiteraard bent u vrij om er een diner van te maken. Tip: bij gebruik overdag hoeven kinderen niet te worden opgehaald, zoals na het kerstdiner. Geen groepen ouders op het schoolplein dus, wat in deze tijd voor ongemakkelijke situaties kan zorgen.

Voor ons is het ondoenlijk om met al deze wensen rekening te houden. Maar we hebben wel een oplossing. Kinderen met speciale voedingsbehoeften mogen zelf eten meenemen. Voor deze kinderen bestelt u een doos zonder de voorverpakte etenswaren
(deze kost € 3,- minder). Zo krijgen zij evengoed die leuke box met 3D kerstster!

De voorverpakte lekkernijen in de Kerst Knabbelbox zijn met zorg geselecteerd. Er is een balans gevonden tussen verantwoord en feestelijk. Gezonde voeding is belangrijk, maar is geen hoofddoel van deze actie. Kerstmis is feest en dan mag je best een beetje snoepen!

Omdat zij de Kerst Knabbelbox zien als een ideale oplossing om ondanks de coronamaatregelen toch een gezellige kerstmaaltijd te organiseren. Afblazen zou de zoveelste tegenvaller zijn: leerlingen zagen ook al de Koningsspelen, schoolreisjes en excursies geannuleerd worden. Ook de veelzijdige opzet met creatieve activiteit en een goed doel spreekt hen aan.

Er gaat € 0,10 per box naar Stichting Het Vergeten Kind. De Kerst Knabbelbox betreft een landelijke actie waardoor wij verwachten een mooi bedrag te kunnen doneren aan Stichting Het Vergeten Kind. Onze partners die meedoen aan dit initiatief werken tegen hun inkoopprijs mee.

De winnaars van de boekenpakketten worden bepaald op basis van een volautomatische, digitale loting onder alle scholen die knabbelboxen hebben besteld. De winnaars van de spellenpakketten worden door onze jury geselecteerd onder alle ingezonden foto’s. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Deze stichting zet zich in voor kinderen die niet opgroeien in een veilige of stabiele thuissituatie. Los van de financiële steun die zij krijgen, kunnen leerkrachten aan de hand hiervan bespreekbaar maken dat een veilig thuis geen vanzelfsprekendheid is. Een goede aanleiding voor een mooi kerstgesprek.

Website Het Vergeten Kind

Omdat wij de Kerst Knabbelboxen vullen met actuele voorraden en wij als zodanig inkopen, is het niet mogelijk om uw bestelling te retourneren. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.